Sunday, November 6, 2011

Meile meeldib ennast jäädvuatada



2 comments:

  1. Tere,

    Mul oleks üks küsimust šnautserite pügamise kohta. Saime endale šnautseri kes kuulus minu elukaaslase isale. Tema kasukas ei ole just kiita ja me teame, et ta ei ole aastaid korralikku hooldust saanud. Vuntsid on rastasid täis ja ta ei näe eriti snautseri moodi välja. Tegu on karmikarvalise šnautseriga, kuid teda on eelnevalt pügatud kääridega.

    Minu küsimus oleks, et millal on õige aeg teda pügaja juurde viia. Praegu nagu ei julgeks, sest väljas on kõva pakane ja ei taha et ta haigeks jääks, seega ole hea ja anna teada millal on õige aeg šnautserit pügada, et ta karv ilusaks kasvaks ja et meie oma kah šnautseri moodi välja nägema hakkaks.

    ReplyDelete
  2. Tere, kui karv juba pulste täis, siis tuleks juuksurisse käik kindlasti kiiremas korras ette võtta. Ei tasu ennast heidutada talvest, kui karv ikka trimmimist tahab ja soov õige šnautseri välimusega koera omada, tuleks toiming ikkagi ette võtta. Külmemal ajal tuleks koerale lihtsalt kampsun/jope selga panna ja külma ilmaga mitte väga palju õues olla.

    ReplyDelete